• AW sectionaaldeuren
  • AW openslaande garagedeuren
  • Garagedeuren met loopdeur
  • Industriedeuren

BSMN Sectionaaldeuren

 AW40 sectionaaldeur antracite sandgrain

 BSMN40 sectionaaldeur

Sectionaaldeuren hebben meerdere eigenschappen die een groot voordeel geven t.o.v. de bekende kanteldeuren. BSMN40 sectionaaldeuren zijn 40mm dik geisoleerd, openen recht naar boven zodat de auto er vlak voor of achter geparkeerd kan worden, zijn verkrijgbaar in meerdere profileringen en structuren en natuurlijk in elke gewenste kleur leverbaar. Dankzij de 40mm dikke secties een optimale isolatiewaarde, deze is zelfs beter als HR++ beglazing. De bediening van de deur kan zeer comfortabel met een elektrische aandrijving in combinatie met afstandbediening of bedien eenvoudig de deur met aluminium greep.


Profileringen

AW40 horizontaal smal AW40 horizontaal breed AW40 horizontaal vlak AW40 kassette profilering
Horizontaal smal Horizontaal breed Horizontaal vlak Kassette


Handmatige bediening

Indien u kiest voor een handmatige bediening heeft u standaard de keuze uit 7 kleuren aluminium handgrepen. Altijd een mooie en juiste afwerking van uw garagedeur.
 

 Aluminium handgreep RAL 1035 glanzend  Aluminium handgreep RAL 1036 glanzend  Aluminium handgreep RAL 7048 glanzend Aluminium handgreep RAL 9006 glanzend   Aluminium handgreep wit RAL 9016 mat  Aluminium handgreep bruin RAL 8014 mat Aluminium handgreep zwart RAL 9005 mat 
 RAL 1035 gloss RAL 1036 gloss  RAL 7048 gloss  RAL 9006 gloss  RAL 9016 mat  RAL 8014 mat  RAL 9005 mat 


Elektrische bediening

Optimaal comfort bereikt u met de AW-E aandrijvingen. Bedien uw deur vanuit de auto met een afstandbediening, of van buitenaf met een vingerscan of sleutelschakelaar. Standaard zijn alle AW-E aandrijvingen voorzien van een unieke anti-optil inbraakbeveiliging, deze beveiliging is mechanisch en werkt dus ook bij een eventuele stroomuitval. Standaard worden de AW-E aandrijvingen geleverd met 2 handzenders, rolling code en hindernisherkenning.


Loopdeur

AW40 sectionaaldeur voorzien van loopdeur

Tegenwoordig worden garages niet meer gebruikt waarvoor ze oorspronkelijk voor ontworpen zijn. Steed minder wordt de garage gebruikt als stalling voor de auto. Een ander gebruik van de garage vraagt ook om een ander type garagedeur. De sectionaaldeur is uit te voeren met een ingebouwde loopdeur, de loopdeur biedt een eenvoudige toegang tot de garage met bijvoorbeeld uw fiets aan de hand. De AW sectionaaldeur met loopdeur heeft een extra lage dorpel van slecht 35mm met een afgeschuinde voor- en achterkant.